Petak, 26. travnja 2024.

Osnovnoškolci učili skijati na Rogli

38-ero osnovnoškolaca sudjelovalo je na školi skijanja na Rogli koju je 13. godinu za redom organizirala Mala sportska škola.

Mladi Koprivničanci u Sloveniji su boravili pet dana, a kako im je bilo, Dravi info rekla je voditeljica Male sportske škole, Marina Tomac-Rojčević.

Pa bilo nam je zaista jako lijepo. Tih pet dana je jako brzo prošlo. Puno smo se družili, bilo je suza na rastanku pa mislim da to sve govori. Zaista je bilo prekrasno.

Uz učenje skijanja ili pak utvrđivanje naučenog, za polaznike škole bilo je organizirano mnogo dodatnih aktivnosti, rekla je Tomac-Rojčević.

Imamo i niz drugih aktivnosti – igramo odbojku, nogomet, graničar, već što se dogovorimo. Imaju mogućnost penjanja na umjetnu stijenu uz nadzor stručnog instruktora i zadnju večer je disko. Osim toga, u programu nam je vožnja na adrenalinskim sanjkama, tako da je program stvarno bogat.

Mala sportska škola provodi i školu klizanja na koprivničkom klizalištu u kojoj trenutno sudjeluje oko 130 osnovnoškolaca iz Koprivnice i Križevaca. Što su naučili, djeca će pokazati u nedjelju od 10 do 12 sati, a od ponedjeljka će osnove klizanja početi učiti vrtićarci koprivničkih dječjih vrtića.

zatvori