Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Active Commerce svladao Loop i osvojio veteransku Zimsku ligu

Lanjski pobjednik Zimske lige u konkurenciji veterana, Caffe bar Loop, nije uspio obraniti naslov: raspoloženi Active Commerce svladao ih je u finalnoj utakmici s 3:2 te time zaključio veteranski dio ovogodišnje Zimske lige.

U susretu za treće mjesto, Heba je pobijedila EducirajMe.com također s 3:2.

Kako se osjećaju pobjednici prenio nam je voditelj ekipe Active Commerce, Branko Čmelješević. – Ova pjesma iz svlačionice, ovih pravih igrača, pokazuje sve kako je bilo. Znači bilo je na kraju fenomenalno, tijekom utakmice jako teško; oznojili smo se mi na klupi i oni u igri, kao i publika skupa s nama kojoj zahvaljujemo što nam je pomogla bodreći nas cijelu utakmicu. Pokušavamo osvojiti ovaj turnir već osam godina, osvojili smo već dva puta drugo mjesto i tri puta treće, no htjeli smo to zlato i to nam je bila misao vodilja da dođemo do kraja. Sretni smo što smo to ostvarili upravo protiv Loopa, jedne fenomenalne, kvalitetne i jake ekipe, evo baš mi smo imali tu sreću da ih skinemo s trona. Još jednom, čestitke mojim suigračima, prijateljima, dečkima iz Active Commercea na svakoj minuti provedenoj s njima.

A kako će proslaviti? – Pa proslavit ćemo… kako mi to znamo, uz čašicu, dobru papicu i naravno uz dobru glazbu!

Recimo još da je najboljim strijelcem proglašen Dražen Bukovac iz Caffe bara Loop, najboljim golmanom Branko Fišter također iz Loopa te najboljim igračem Zoran Ogrizović iz Active Commercea. Nagradu za fair play dobio je Boris Adamec iz EducirajMe.com.

Poredak – veterani
  1. Active Commerce
  2. Caffe bar Loop
  3. Heba
  4. EducirajMe.com

Najbolji strijelac: Dražen Bukovac (CB Loop)
Najbolji golman: Branko Fišter (CB Loop)
Najbolji igrač: Zoran Ogrizović (Active Commerce)

zatvori