Subota, 27. travnja 2024.

Crepulja otišao iz Medulina na pregovore sa Celticom

Vezni igrač Slavena Belupa Ljuban Crepulja jučer je napustio pripreme u Medulinu te otputovao u Škotsku kako bi pregovarao o transferu u škotski Celtic, potvrdio nam je trener Željko Kopić.

Crepulja je jučer otputovao u Škotsku gdje će odraditi dva treninga sa Celticom i napraviti liječničke preglede. Nakon toga će vidjeti hoće li se ta priča finalizirati, uglavnom do kraja tjedna znat ćemo kakva je situacija s Ljubom i njegovim eventualnim prelaskom u Celtic.

Petar Brlek još je uvijek s momčadi na pripremama, iako se dosta priča i o njegovom odlasku.

Spominje se u kontekstu dva-tri kluba, vidjet ćemo što će biti s njim. Crepulja je do jučer s nama trenirao, Petar je tu u trenažnom procesu i razgovori se vode na svakodnevnoj bazi.

Farmaceutima sutra slijedi nova utakmica Arena Cupa i to protiv Intera iz Zaprešića. Osim Crepulje, u njoj neće nastupiti ni Goran Paracki zbog ozljede nastale još na posljednjoj jesenskoj utakmici protiv Lokomotive.

Koliko god mi je uvijek bitan rezultat, ovdje on nije u prvom planu. Od početka priprema odradili smo 20 treninga i dvije utakmice i točno znam u kojoj su dečki fazi. Zadovoljan sam s većinom, uvijek tu postoje neke oscilacije – kod nekih bolje, kod nekih lošije, ali generalno sam zadovoljan i nemam većih primjedbi.

Podsjetimo, Slaven je u dvjema dosadašnjim utakmicama Arena Cupa pobijedio Koper s 2:1 te izgubio od rumunjskog Viitorula Constante s 3:0. Susret s Interom na rasporedu je u četvrtak u 11 sati.

zatvori