Petak, 26. travnja 2024.

Zimska liga: Uvjerljivi Mavik Popaj i Caffe bar Latino-Gas Co

Nove utakmice razigravanja po skupinama osme sezone malonogometne Zimske lige odigrane su jučer u srednjoškolskoj sportskoj dvorani. Podsjetimo, ovaj tradicionalni turnir organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica, pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave.

Od sinoćnjih utakmica u veteranskoj konkurenciji valja izdvojiti visoku pobjedu Male Čuče nad Starigradom te još jedno uvjerljivo slavlje Mavik Popaja, ovaj put protiv gostiju iz Pitomače. Bimbo je s minimalnom razlikom svladao NK Graničar i došao do prvih bodova.

Kod seniora, Aquaterra nije imala šanse protiv Caffe bara Latino & Gas Co, ekipe koja je u dvije sinoćnje utakmice upisala dvije pobjede. Momčad Kampusa u svojoj je trećoj utakmici došla do prve pobjede i to protiv Tesarskog obrta Joža koji je i dalje bez bodova. Nakon prošlotjednog poraza Nikolino je podijelio bodove s Caffe barom Bonus. Lipa je upisala prvu pobjedu, a u svom prvom nastupu slavio je i OMG Team-PSC Ferenčak protiv CageBalla. Evo svih rezultata:

Zimska liga – nedjelja, 27. prosinca – rezultati

Veterani
Bimbo – NK Graničar 3:2
CB Mala Čuča – NK Starigrad 5:2
Mavik Popaj – Disco bar Tena 6:1

Seniori
Kampus – Tesarski obrt Joža 4:2
CB Latino Gas Co – Aquaterra Lake Resort & Bali Style 8:0
CB Bonus – Nikolino 3:3
CB Latino Gas Co – BALI 4:2
Graditeljstvo Blažic – Lipa 0:1
OMG Team PSC Ferenčak – Cage Ball 1:0

Zimska liga nastavlja se već danas i to prvo Memorijalnim turnirom prof. Branimira Jedvaja u kategoriji mlađih pionira, nakon čega dalje igraju veterani i seniori (raspored utakmica).

zatvori