Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Nastavlja se Memorijal prof. Branimira Jedvaja – na redu su stariji pioniri

Drugi dio Memorijalnog turnira prof. Branimira Jedvaja, onaj za starije pionire, igra se danas u Sportskoj dvorani Srednje škole. Turnir je dio malonogometne Zimske lige koju organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica, pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave.

Utakmice su u tijeku prema rasporedu. Razigravanje po skupinama igra se do 15 sati, nakon čega slijedi četvrtfinale. Momčadi koje prođu u polufinale s natjecanjem će nastaviti 16. siječnja.

Svoje dojmove s ovogodišnjeg turnira Dravi info prenijeli su mladi nogometaši Filip Štritar, Antonio Varović i Ivan Delić.

Filip: Sviđa mi se što ima puno ekipa, što se igra po skupinama i da se turnir ne igra cijeli dan, nego što se raspodijelio na par dana. To mi se sviđa.

Antonio: Sviđa mi se jako turnir i velika konkurencija. Volio bih da pobijedimo.

Ivan: Pa sviđa mi se jer ima jako puno ekipa i konkurenata s kojima se možemo natjecati. Bitno mi je družit se s vršnjacima i prijateljima, ali bitno je i pobijediti.

U priloženoj galeriji pogledajte kako je bilo na utakmici Prizme VV i NK Tomislava iz Drnja. Recimo da je Prizma VV u tom susretu slavila sa 7:0, a visoke pobjede upisali su i u prethodne dvije utakmice.

zatvori