Nedjelja, 29. rujna 2024.

Košarkaši Koprivnice jesenski dio sezone završili porazom u Vrbovcu

Košarkaši Koprivnice posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva – u gostima kod Petra Zrinskog u Vrbovcu – odigrali su znatno bolje nego u prethodnom ogledu protiv Podravca iz Virja, no  poraženi su u samoj završnici sa 74:60.

Ekipa Vrbovca, naime, nešto je slabija na vanjskim pozicijama pa je koprivnička momčad predvođena Goranom Antolićem i Vilimom Jakupićem brzom igrom s brojnim protunapadima držala utakmicu u neizvjesnosti sve do posljednjih nekoliko minuta, kada je prevagu ipak odnijela centralna linija domaćina. Košarkaški klub Koprivnica tako je jesenski dio sezone A-2 lige sjever završio na devetom i pretposljednjem mjestu ljestvice sa deset bodova, bod iznad posljednjeplasiranih Križevaca.

KK PETAR ZRINSKI : KK KOPRIVNICA – 74 : 60
Rezultat po četvrtinama: (18:12)(16:20)(21:18)(19:10)

Dječaci uvjerljivo slavili u Križevcima

Nove nade koprivničke košarke upisale su prvu pobjedu u drugom kolu Lige M-12. Od samog početka bilo je jasno da dječaci križevačkog Radnika nisu dorasli vršnjacima iz Koprivnice, pa je trener Kapusta prema kraju utakmice poslao sve raspoložive snage na teren i gotovo svi su se igrači upisali u strijelce. Posebno su se istaknuli Imbriovčan (M.) i Horvat. Dječaci Koprivnice sada su na drugom mjestu ljestvice, iza prvoplasiranog Bjelovara.

KK RADNIK : KK KOPRIVNICA – 22 : 68
Rezultat po četvrtinama: (3:15)(7:21)(4:10)(8:19)

Izvor: KK Koprivnica.
Izvor: KK Koprivnica.
Slušaj uživo
zatvori