Subota, 20. travnja 2024.

Ivo Čičin-Mašansker proglašen Komunikatorom godine

Tradicionalno druženje novinara Podravine i Prigorja, koje krajem svake godine organizira Županijski ogranak Hrvatskog novinarskog društva, bila je prilika da se novinari jednom godišnje zahvale ljudima s kojima surađuju te da se zajedno druže i neslužbeno.

Tradicionalno druženje novinara Podravine i Prigorja, koje krajem svake godine organizira Županijski ogranak Hrvatskog novinarskog društva, bila je prilika da se novinari jednom godišnje zahvale ljudima s kojima surađuju te da se zajedno druže i neslužbeno, kako je istaknuo predsjednik ogranka Karlo Eisenbeisser.

Ove je godine ta zahvala – nagrada za komunikatora godine – pripala Ivi Čičin-Mašanskeru, dugogodišnjem novinaru, a sada glasnogovorniku i uredniku internetskog portala Rukometnog kluba Podravka koji, prema Eisenbeisserovim riječima, svakodnevnim ažuriranjem neizmjerno olakšava posao ovdašnjim sportskim novinarima, a zaslužan je i za podizanje standarda izvještavanja sa sportskih događaja.

Prije njega, nagrade za komunikatora godine primili su policijski glasnogovornici Dražen Laljek i Dijana Žagar te bivši glasnogovornik Općinskog suda u Koprivnici, Ivica Franjić.

Ove je godine dodijeljena i nova nagrada za svekoliko djelovanje u novinarstvu, a primio ju je poznati koprivnički novinar u mirovini, Dragan Desnica.

Nagrade im je uručio predsjednik Hrvatskog novinarskog društva, Saša Leković.

zatvori