Subota, 27. travnja 2024.

Drava info ispunjava želje: Jumbo pizze za kolege s posla

Božićni blagdani vrijeme su radosti, darivanja i okupljanja s osobama koje volimo. Kako bismo vam pomogli da darujete i razveselite neku, vama dragu osobu, portal Drava info pokrenuo je akciju pod nazivom „Drava info ispunjava želje“.

Od vas smo tražili da nam se javite s idejama na koji način možemo u vaše ime nekome uljepšati ove blagdane, a mi smo vam obećali da ćemo dati sve od sebe da tu želju ispunimo.

Tako smo do sada posjetili obitelj Golub i prema željeli njezinog muža i sina, novopečenoj majci Maji darovali lijepi buket cvijeća. Jedna naša čitateljica poželjela je olakšati blagdane gospođi Višnji Beljak iz Malog Bukovca. Njezina želja bila je da u Mali Bukovec gospođi Višnji dostavimo namirnice koje će joj pomoći u vrijeme blagdana.

Javio nam se i čitatelj koji radi u Hangaru 18 u Đurđevcu, a koji je poželio razveseliti svoju ekipu s posla u Koprivnici. Ovo je dio njegove poruke:

Inače treniram breakdance već dugo godina i podrška mi je ekipa iz servisa u mojoj firmi. Radim za tvrtku Hangar 18 iz Koprivnice ,ali ja radim u Đurđevcu, dok ekipa iz servisa rastura u Koprivnici. Znači ekipa je nevjerojatna, pomognu svaki dan, šta god trebam olakšaju mi pristup svemu, uvijek su tu da riješimo nesuglasice, pomognemo drugima i uvijek su tu da uskoče ako šta treba. Od mojih velikih natjecanja gdje sam bio, uvijek su se borili da dobim slobodan dan,da me netko od njih mijenja iako nisu morali i slične stvari. Znači ima ih negdi oko 10-15 i pošto dolazi Božić htio bi ih nekako počastiti barem s par nekih jumbo pizza ili slično. Posto nisam u mogućnosti odvojiti taj iznos htio bih vas zamolit da mi pomognete da ih obradujem što prije kao dar za Božić od mene njima!!

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.

Želju smo ispunili zahvaljujući Pizzeriji Kalimero, Starogradska 50, Starigrad Koprivnica. Tel. 634-200, koja uz slasne pizze nudi i jela iz meksičke kuhinje, slastice te ostala jela.

Želite li i vi ovogodišnje blagdane uljepšati nekome? Još nije kasno! Pišite nam na Facebook stranicu Drave Info na koji način možemo razveseliti vama drage osobe, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da neke želje i ispunimo!

zatvori