Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: Srednjoškolci svoj dan nastavili slaviti sportskim turnirom

Program obilježavanja Međunarodnog dana srednjoškolaca nastavljen je i danas, sportskim turnirom u dvorani Gimnazije “Fran Galović”.

Četiri ekipe natjecale su se u malom nogometu, a tko su one bile, Dravi info rekla je Ivana Dujak, koordinatorica Udruge srednjoškolaca Hrvatske za Koprivničko-križevačku županiju.

Okupile su se ekipe iz Učeničkog doma Križevci, Gimnazije Fran Galović, Srednje škole Koprivnica i Udruge studenata Koprivničko-križevačke županije. Također, okupili smo i brojne volontere iz Gimnazije koji su sudjelovali u samoj organizaciji, a tu su i učenici Obrtničke škole Koprivnica i drugi srednjoškolci koji sve prate s tribina.

Okupljene je srednjoškolce pozdravio i dožupan Ivan Pal te obećao veću potporu naredne godine.

Ovaj dan nastavite i dalje pratiti sljedećih godina. Već sam razgovarao s vašim kolegicama kako da to dignemo na jednu višu razinu, iako i ovo što ste ove godine napravili je sjajno. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da smo se mogli uključiti u to i malo financijski pomoći, iduće godine će to sigurno biti bolje i jače.

Program obilježavanja Međunarodnog dana srednjoškolaca završava sutra navečer u Kulturno-kreativnom centru Pixel, kada će srednjoškolci u sklopu večeri poezije i glazbe preuzeti mikrofon i pokazati što znaju i mogu i na tom području.

Poredak

1. Gimnazija Fran Galović
2. Srednja škola Koprivnica
3. Udruga studenata KKŽ
4. Učenički dom Križevci

zatvori