Petak, 26. travnja 2024.

Felak: Nije bitno gdje se vidim, uvijek sam u službi stranke

Damir Felak, istaknuti član koprivničkog HDZ-a, zadovoljan je činjenicom da je njegova Domoljubna koalicija ostvarila pobjedu na državnom nivou, ali i u našoj Drugoj izbornoj jedinici.

Šest osvojenih mandata i naslov relativnog izbornog pobjednika razlozi su za zadovoljstvo, rekao je Felak te najavio:

Predstoje nam razgovori o mogućim koalicijama. Nadam se da će rezultirati dogovorom jer smatram da su programi MOST-a i HDZ-a dosta kompatibilni. I jedni i drugi se zalažemo za reforme. No, činjenica je da će te razgovore odrađivati čelništva naše stranke i potencijalni koalicijski partner.

Dravu info zanima gdje se Felak vidi u slučaju da njegova politička opcija dobije mandat za vođenje Hrvatske – da li u saboru, u izvršnoj vlasti ili negdje drugdje?

O tome je prerano govoriti. Osobno nisam ušao u sabor s naše liste. To je temeljem izbornih rezultata uspjelo mom stranačkom kolegi Darku Soboti i HSS-ovom Branku Hrgu. Upravo s naše liste su izabrani saborski zastupnici iz naše županije, nema ih ni na jednoj drugoj listi. A gdje se ja vidim, to je najmanje bitno. Ja sam uvijek u službi svoje stranke i ako se procijeni da negdje mogu koristiti, dobro, ako ne – radit ću i dalje ovo što i sada radim, u Hrvatskim šumama gdje radim već 25 godina.

zatvori