Petak, 26. travnja 2024.

Kopić: Hajduk je neporažen već sedam kola, ali ne znači da će tako biti i u Koprivnici

Nakon prošlotjedne pauze, Slaven Belupo ovoga vikenda nastavlja s domaćim prvenstvom. U Koprivnicu dolazi splitski Hajduk, trenutno drugoplasirana momčad lige koja vodeći Dinamo prati u stopu i zaostaje za njim samo jedan bod.

Splićani već sedam uzastopnih kola ne znaju za poraz, ali to ne znači da će tako ostati i u Koprivnici, istaknuo je trener Slaven Belupa Željko Kopić, te dodao:

Sigurno da će utakmicu diktirati i vremenski uvjeti. Hajduk se u zadnje vrijeme pod Burićem isprofilirao kao ekipa koja želi dominirati, imati kvalitetan posjed i igrati napadački. Istu tendenciju imamo i mi, s tim da ako kiša nastavi ovako padati, onda će to malo promijeniti samu sliku na terenu i bit će bitno kvalitetno se prilagoditi vremenskim uvjetima, odnosno uvjetima na terenu.

Mladi reprezentativac Petar Brlek smatra da Slaven Belupo u posljednje vrijeme dobro izgleda na terenu, samo nedostaju osvojeni bodovi.

Mislim da u zadnje vrijeme dobro igramo, još moramo poboljšati realizaciju i mislim da na tome možemo graditi naš optimizam.

Utakmica Slaven Belupo – Hajduk na rasporedu je u nedjelju od 15 sati na Gradskom stadionu. Iz kluba još jednom podsjećaju da se radi o utakmici visokog rizika – dolazi oko 600 gostujućih navijača – te pozivaju domaće navijače da, po mogućnosti, kupe ulaznice u pretprodaji te da svakako ranije dođu na stadion, a ne u posljednji čas.

zatvori