Nedjelja, 16. lipnja 2024.

Badminton: Vugrinec zlatni u parovima na Zagreb MAX Openu

Prenosimo izvještaj BK Koprivnica.

Članovi Badmintonskog kluba Koprivnica, Ana Ribić, Marin Matekalo, Miroslav Samardžić i Marjan Vugrinec, sudjelovali su ove subote godine na velikom međunarodnom rekreativnom turniru ZAGREB MAX OPEN 2015., koji se broji za međunarodnu rekreativnu TRUMP ljestvicu.

Na turniru je sudjelovalo 85 igrača iz Slovenije, BiH, Japana i Hrvatske. Za ovaj turnir se može reći da je bio jedan od najjačih do sad organiziranih pod okriljem TRUMP lige.

Svoj prvi nastup za Badmintonski klub Koprivnica obilježili su Ana Ribić s osvojenim 7. mjestom u ženskoj konkurenciji i Marin Matekalo s osvojenim 12. mjestom u B konkurenciji muškarci pojedinačno. Miroslav Samardžić osvojio je 5. mjesto u B konkurenciji muškarci pojedinačno.

U A konkurenciji muških parova, Marjan Vugrinec je sa suigračem Nikicom Šikićem (BK Stella) osvojio četvrto mjesto. U polufinalu su tijesno izgubili u trećem setu nakon produžetaka 26:24 od kasnijih pobjednika turnira Albrecht / Korenčič.

U A konkurenciji mješovitih parova, Marjan Vugrinec je sa suigračicom Nikolinom Dimić (BK Medvedgrad) osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju bez izgubljenog seta.

Službeni rezultati dostupni su ovdje.

zatvori