Četvrtak, 25. travnja 2024.

Dožupan Sobota najavljuje Dane voća i Gospodarski sajam

Koprivničko-križevački dožupan Darko Sobota, u čiji djelokrug odgovornosti spada županijsko gospodarstvo, javnosti je najavio dvije gospodarske županijske priredbe.

Prvi su u kalendaru 17. po redu Dani voća što će 2. i 3. listopada biti održani u Đurđevcu. A poučeni dosadašnjim iskustvom, odgovorni ljudi naše županije ne očekuju da na tu – nama važnu manifestaciju dođe ministar poljoprivrede, kaže dožupan Sobota.

Sa sigurnošću mogu reći da mi osobno ne očekujemo ministra poljoprivrede Jakovinu na Danima voća, prije svega zato kaj ga ne bumo ni zvali jer se nikad nije ni odazval na bilo koju manifestaciju vezanu uz poljoprivredu i poljoprivrednu proizvodnju na području naše županije.

No dožupan Sobota ipak kaže da – obzirom da je vrijeme u kojemu se uvelike provodi predizborna kampanja, u Županiji ne bi bili iznenađeni da ministar Jakovina svejedno tada dođe u Đurđevac, što bi bila prilika da ga konačno vidimo i na podravsko-prigorskim Danima voća.

Sobota je ujedno pozvao gospodarstvenike, ali i ostale građane na županijski Gospodarski i obrtnički sajam što će biti održan od 6. do 8. studenog u Križevcima. Poduzetnike je pozvao na izlaganje svojih proizvoda i usluga, a ostale građane da svakako posjete naš sajam koji odolijeva gospodarskoj krizi i bit će održan 18. godinu za redom.

zatvori