Četvrtak, 25. travnja 2024.

Molvarski “Šaran” pobjednik Županijske lige u ribolovu udicom na plovak

ŠRK “Šaran” iz Molvi prvak je ovogodišnje Županijske lige u lovu ribe udicom na plovak.

Četvrto i posljednje kolo Lige održano je na uređenoj natjecateljskoj stazi kod Ribičkog doma ŠRK “Drava” iz Hlebina. U tom su kolu najbolji rezultat ostvarili ribolovci “Štuke” iz Torčeca, drugi su bili ukupni pobjednici – Molvarci, a treći ribiči iz ŠRK “Smuđ” iz Legrada. Pojedinačno najbolji rezultat ostvario je Danijel Kopričanec (Molve), iza njega plasirao se Kristijan Arnuš (Legrad) dok je treći bio Matija Kolesar (Torčec).

Konačni poredak
  1. ŠRK “Šaran” Molve
  2. ŠRK “Đelekovec”
  3. ŠRK “Picok” Đurđevac
  4. ŠRK “Štuka” Torčec
  5. ŠRK “Drava” Hlebine
  6. ŠRK “Smuđ” Legrad
  7. ŠRK “Drava” Novo Virje
  8. ŠRK “Podravka” Koprivnica
  9. ŠRK “Štuka” Ferdinandovac
  10. ŠRK “Bistra” Repaš

Pet prvoplasiranih ekipa steklo je pravo nastupa na Međužupanijskom kupu Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije koji će se 4. listopada održati u Rovišću.

U pojedinačnom plasmanu prvo mjesto i zlatnu medalju Športsko ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije osvojio je Vladimir Jendrašic iz đurđevačkog “Picoka”. Srebrom se okitio Danijel Kopričanec iz molvarskog “Šarana”, a broncom Kristijan Arnuš iz Legrada.

150909_ribolov

Kao posebnu zanimljivost možemo spomenuti to što su braća Sabolić – Mario iz “Drave” Novo Virje i Danijel iz “Štuke” Ferdinandovac – u četvrtom kolu imali jednak ulov, 1.292 grama.

Četvrto kolo sudio je Marijan Cikuš. Medalje kola pobjednicima je uručio predsjednik kluba domaćina – “Drave” iz Hlebina – Darko Tolić, a ukupnim pobjednicima Lige predsjednik županijskog Športsko ribolovnog saveza Ivan Petak.

zatvori