Subota, 27. travnja 2024.

Košarkaši Koprivnice krenuli s pripremama za novu sezonu

Nakon ljetne stanke, šest selekcija Košarkaškog kluba Koprivnica započelo je sa svojim redovnim sportskim aktivnostima pod vodstvom dugogodišnjih klupskih trenera Borisa Kapuste, Izeta Čaldarevića i Damira Balaška, uz pomoć Vitomira Žaje i Gorana Glada.

Treninzi se odvijaju u Dvorani “Branimir” i Policijskoj dvorani u Koprivnici. Osim mlađih generacija, s pripremama su krenuli i seniori kojima se, uz Nervu iz Križevaca, pridružilo i nekoliko košarkaša koji su propustili nekoliko sezona zbog fakultetskih obaveza. To znači da klub ove sezone može s većim ambicijama razmišljati o rezultatskim postignućima u A-2 ligi sjever. Kadeti i mlađi kadeti nastojat će izboriti plasman u završnice Prvenstva Hrvatske.

Uz redovne aktivnosti, KK Koprivnica kraju privodi i pripreme za organizaciju Memorijalnog turnira Goran Plavec koji će se održati sljedećeg vikenda, 19. i 20. rujna. Uz ekipe iz Hrvatske, nastupit će i košarkaši iz Slovenije i Mađarske.

Počinju i najmlađi

S treninzima su započeli i najmlađi koprivnički košarkaši. Dječaci od 7 do 10 godina treniraju za natjecanje u Mini-basket ligi, a svi dječaci koji žele trenirati košarku mogu se javiti u dvoranu Branimir svakog utorka i četvrtka od 19 sati. Dodatne informacije možete pronaći na klupskim web stranicama ili se javite treneru Borisu Kapusti na 098 481 392.

Kadeti otvorili sezonu visokom pobjedom

Kadeti KK Koprivnica otvorili su sezonu M-16 lige visokom pobjedom nad križevačkim Radnikom s rezultatom 108:45. U utakmicu su ušli pomalo uspavano, sve do početka druge četvrtine kada su zahvaljujući znanju i fizičkoj snazi došli do pobjede s čak 63 koša prednosti. Na parketu su se istaknuli Vedriš, Balaško i visoki dvojac Gerić i Vrhovec.

zatvori