Petak, 26. travnja 2024.

Hrvanje: Frankol drugi, Fodor treći na seniorskom Prvenstvu Hrvatske

Trojica hrvača Podravke nastupila su protekle subote na seniorskom Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom, održanom u Vrbovcu.

Trener Miroslav Mihalec na ovo je natjecanje poveo Filipa Frankola, Alena Fodora i Filipa Vusića. Frankol je nastupio u kategoriji do 65 kg te je, s dvije pobjede i jednim porazom, osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju. Isti omjer pobjeda i poraza imao je i Fodor u kategoriji do 70 kg i to mu je bilo dovoljno za brončano odličje. Vusić je također nastupio u kategoriji do 70 kg, ali je u prvom kolu tijesno izgubio, a kako mu protivnik nije ušao u finale, nije mogao repasažom ući u borbu za medalje.

Tetecu povjeren i četvrti predsjednički mandat

Hrvački klub Podravka prošlog je četvrtka održao i svoju izbornu skupštinu. U skladu s izmjenama Zakona o udrugama, Predsjedništvo kluba umjesto dosadašnjih devet od sada ima pet članova, a za predsjednika kluba jednoglasno je izabran Darko Tetec, što mu je četvrti uzastopni mandat, dok je za dopredsjednika jednoglasno ponovno izabran Goran Milošević. Ostali članovi Predsjedništva su Vedran Blažeković, Miroslav Mihalec i Marijan Vusić. Nadzornim odborom u narednom razdoblju predsjedat će Renato Begović, a njegovi su članovi Ivan Lončarić i Dalibor Kiš. Skupština je imenovala i likvidatora – Darka Teteca – te usvojila financijski plan i plan rada za 2016. godinu.

zatvori