Nedjelja, 14. kolovoza 2022.
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan

Tehničar misli ozbiljno: Novi travnjak i B-momčad u Trećoj ŽNL

Početak nove sezone Prve županijske nogometne lige je pred vratima. Klubovi polako privode kraju ljetne pripreme, a među momčadima koje će privlačiti najviše pozornosti svakako je i Tehničar iz Cvetkovca.

Trener Roman Sović za Radio Dravu opisao je stanje ekipe tjedan dana prije prvog kola.

Ulazimo u završni ciklus priprema pred samo prvenstvo. Momci ozbiljno rade, a moram priznati da smo se dosta i pojačali, pogotovo na zadnjoj liniji, kao i u veznom redu, pa i u napadu… Na svim linijama smo dobili jednu igračku kvalitetu, čime smo na neki način poboljšali i povećali jednu zdravu konkurenciju unutar momčadi.

Cvetkovčani nam od jeseni pripremaju još novosti. Prva je već najavljeni novi travnjak; Tehničar je svoje domaće utakmice dosad igrao u Subotici Podravskoj, no to bi se uskoro trebalo promijeniti.

Kroz nekakvih tjedan dana bit će postavljena ograda oko terena, golovi su baš jučer namontirani, teren je u izvrsnom stanju… Uglavnom, sve ide u najboljem tijeku i mi se najtoplije nadamo da bismo već treće kolo mogli igrati na svome terenu.

A u rasporedu Treće županijske lige, grupe Koprivnica, pojavila se i jedna nova momčad – Tehničar B. Sović je osnivanje druge momčadi ovog ambicioznog kluba nazvao prirodnim slijedom njegovog razvoja.

S obzirom na to da imamo dosta jaku igračku konkurenciju, jedan dio igrača možda nema, da tako kažem, igrački potencijal za neke velike rezultate, ali su u svakom slučaju tamo, vezani uz klub i žele igrati za klub, došli smo na ideju da oformimo B-momčad koja će se natjecati u Trećoj županijskoj ligi. U svakom slučaju, ideja je prije svega da se što više ljudi uključi u igranje nogometa, kako mladih, tako i starijih.

Drugu momčad Tehničara imat ćemo prilike vidjeti 23. kolovoza, u prvom kolu Županijskog nogometnog kupa, kada će gostovati u Koprivnici kod Zagorca. Prva ekipa Cvetkovčana idućeg vikenda gostuje kod Sloge u Koprivničkom Ivancu, u derbiju drugo- i trećeplasirane momčadi protekle sezone.