Petak, 26. travnja 2024.

RK Podravka poziva: Bili ste dio kluba? Dođite u petak na rođendan

Rukometni klub Podravka u petak obilježava veliku obljetnicu – 60 godina ženskog rukometa u Koprivnici, ujedno i 60. rođendan kluba.

Program proslave počinje u 13 sati, svečanom sjednicom RK Podravke u dvorani Domoljub. Za sat i pol kasnije zakazan je ručak u Domu mladih, dok u 18 sati počinje prva utakmica jubilarnog 10. Memorijalnog turnira Josip Samaržija Bepo – igraju ljubljanski Krim Mercator i FTC Rail Cargo iz Budimpešte.

Svečano otvorenje turnira na rasporedu je po završetku te utakmice, u 19 sati i 45 minuta. U sklopu otvorenja predstavit će se prva generacija rukometašica, iz 1955. godine, te osvajačice Lige prvakinja 1996. Podravka Vegeta potom od 20 sati igra protiv slovačke Iuvente Michalovce.

Turnir se nastavlja u subotu. U 9:30 igraju Iuventa i FTC, od 11 sati Podravka Vegeta i Krim Mercator, od 17:30 Krim Mercator i Iuventa te od 19:30 Podravka Vegeta i FTC.

Iz kluba još jednom pozivaju sve igračice, trenere, članove uprava i ostale dužnosnike kluba tijekom 60-godišnjeg razdoblja da se odazovu ovoj velikoj proslavi.

zatvori