Rukometni klub Podravka u petak obilježava veliku obljetnicu – 60 godina ženskog rukometa u Koprivnici, ujedno i 60. rođendan kluba.

Program proslave počinje u 13 sati, svečanom sjednicom RK Podravke u dvorani Domoljub. Za sat i pol kasnije zakazan je ručak u Domu mladih, dok u 18 sati počinje prva utakmica jubilarnog 10. Memorijalnog turnira Josip Samaržija Bepo – igraju ljubljanski Krim Mercator i FTC Rail Cargo iz Budimpešte.

Svečano otvorenje turnira na rasporedu je po završetku te utakmice, u 19 sati i 45 minuta. U sklopu otvorenja predstavit će se prva generacija rukometašica, iz 1955. godine, te osvajačice Lige prvakinja 1996. Podravka Vegeta potom od 20 sati igra protiv slovačke Iuvente Michalovce.

OGLAS
Naša, podravska lista za županiju: nositelj liste Ivan Pal. HSS i nestranački kandidati

Turnir se nastavlja u subotu. U 9:30 igraju Iuventa i FTC, od 11 sati Podravka Vegeta i Krim Mercator, od 17:30 Krim Mercator i Iuventa te od 19:30 Podravka Vegeta i FTC.

Iz kluba još jednom pozivaju sve igračice, trenere, članove uprava i ostale dužnosnike kluba tijekom 60-godišnjeg razdoblja da se odazovu ovoj velikoj proslavi.