Srijeda, 27. ožujka 2024.

RK Podravka: Odlaze Kristina Elez, Miranda Tatari, Andrea Čović i dvije Jelene

Iz Rukometnog kluba Podravka danas su definitivno potvrđena imena igračica koje napuštaju redove koprivničkog rukometnog prvaka. Kao što je već ranije najavljeno, u Podravki Vegeti sljedeće sezone neće igrati Jelena Živković i Jelena Trifunović. Zbog obiteljskih obaveza odlazi i Kristina Elez. Andrea Čović sklopila je trogodišnji ugovor s makedonskim Vardarom.

A kako je novinare izvijestila predsjednica kluba Božica Palčić, u novoj sezoni neće biti ni Mirande Tatari.

[pull_quote_center]S Mirandom Tatari smo bili u pregovorima. Mogu reći da je ona nakon ozljede izrazila želju da nastavi karijeru, te da su pregovori protekli u korektnom tonu, međutim, Miranda ima neke svoje druge životne planove i… Klub je izrazio želju za nastavkom suradnje, Miranda je isto bila za to da se probamo dogovoriti za sljedeću sezonu, međutim, na kraju…[/pull_quote_center]

S vratarkom Mirjanom Milenković ugovor još nije službeno potpisan, no dogovor je postignut i očekuje se i službena potvrda njenog ostanka u Koprivnici. Što se tiče novih igračica, potvrđene su Dora Krsnik, Selena Milošević, Lana Franković, inače iz Đurđevca, te Ivana Dežić.

[pull_quote_center]U principu, mislim da smo mi svoj draft, odnosno igrački kadar za sljedeću sezonu zatvorili. Naravno da uvijek ima prostora možda za neki eventualni novi dolazak, ali u principu mislim da smo završili sa svojim igračkim kadrom. Možda tamo gdje smo u deficitu ili gdje postoji kakva dilema, to ćemo uglavnom popuniti s našim curama iz druge ekipe.[/pull_quote_center]

Što se tiče financijskog poslovanja kluba, dogradonačelnik Mišel Jakšić, koji je također prisustvovao konferenciji za medije, najavio je kako će uskoro biti održana sjednica Nadzornog odbora kluba, pa potom i Skupština dioničara, nakon čega će javnost dobiti uvid u sve podatke.

zatvori