Utorak, 23. travnja 2024.

Usprkos lošoj igri, Koprivnica pobijedila ludbrešku Podravinu s 4:0

Nogometaši Koprivnice upisali su novu pobjedu u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi istok i to u lokalnom derbiju u Ludbregu protiv Podravine.

Zeleni su slavili s uvjerljivih 4:0, premda je trener Vedran Medenjak za Radio Dravu istaknuo kako, usprkos visokom rezultatu, nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi zbog čestih grešaka. – Imamo mlade igrače, imamo jedno neiskustvo, ali od nas se već očekuje da u ovakvim utakmicama, gdje smo izrazito dominantni trkački, a ja bih rekao i talentom i klasom, da prikažemo jednu sigurniju, odlučniju igru.

Ubrzo nakon početka utakmice pala su dva crvena kartona: prvi je dobio igrač Podravine Pomper u 24. minuti, a dvije minute kasnije Bojan Tucaković. Mrežu Ludbrežana načeo je Josip Horvatinović u 59. minuti iz kaznenog udarca, a preostala tri gola u posljednjih deset minuta susreta postigli su Marko Ujlaki, Krunoslav Srbljinović i Nino Brcković. Koprivnica je sada s 38 bodova na petom mjestu ljestvice, a u sljedećem kolu ponovno igra lokalni derbi, ovaj put na domaćem terenu protiv Bjelovara. Prije toga, u srijedu, na rasporedu je kup utakmica s Viktorijom iz Vojakovca.

zatvori