Subota, 27. travnja 2024.

UHVAĆENI LOPOVI Mladići su provaljivali u stan i podrume, ukrali su čak i kotače s bicikla

Policija je uhvatila dvojicu lopova koji su provaljivali u stan i podrume u Koprivnici.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Koprivnica, sumnja se da su mladići u dobi od 19 i 22 godine s koprivničkog područja počinili kaznena djela teških krađa i krađe.

Sumnja se da su njih dvojica tijekom srpnja i onda ponovno u studenom ove godine provalili u stan na Trgu dr. Tomislava Bardeka u Koprivnici, u kojemu nitko ne živi. Prvi puta kad su provalili s peći i bojlera su demontirali i otuđili razne metalne dijelove.

Također, 22-godišnjak je 22. studenoga ove godine oko 11 sati provalio u podrumske prostorije zgrade u Ulici Ivana Meštrovića te tamo razne metalne predmete pripremio za krađu, no na (ne)djelu ga je zatekao vlasnik pa je odustao od nauma. Osim toga, tijekom listopada je iz podruma kuće u Kolodvorskoj ulici s bicikla demontirao i ukrao dva kotača, čime je vlasnicu oštetio za nekoliko stotina kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa protiv osumnjičenika su podnesena posebna izvješća nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

zatvori