Petak, 26. travnja 2024.

Skupština Piškornice još nije raspravljala o Jozinovićevim bonusima, Koren će se uskoro obratiti javnosti

Skupština društva Piškornica d.o.o. – Regionalnog centra za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske, nekim objavama usprkos, još nije raspravljala o bonusima koje si je isplatio direktor Mladen Jozinović.

Drava.info iz izvora bliskih Skupštini doznaje da sjednica Skupštine Piškornice nije održana. Naime, trojica članova Skupštine – župani Varaždinske, Krapinsko-zagorske i naše Koprivničko-križevačke županije Radimir Čačić, Željko Kolar i Darko Koren, jučer su bili na sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija, a ne na izvanrednoj sjednici Skupštine društva Piškornica. No također doznajemo, a to nam je još jučer najavio i predsjednik Skupštine, koprivničko-križevački župan Darko Koren, da će sjednica Skupštine društva Piškornica biti održana ovih dana. Skupština će, očekuje se, raspravljati o trenutno iznimno aktualnoj temi: isplati bonusa koje je realizirao Mladen Jozinović, menadžer koji vodi društvo Piškornicu i njene tvrtke-kćeri. Nakon te sjednice trebalo bi biti jasno jesu li članovi Skupštine uopće bili upoznati s isplatama bonusa menadžeru.

Doznajemo i da će se javnosti priopćenjem uskoro oglasiti i sam predsjednik Skupštine društva Piškornica, župan Darko Koren.

Dodajmo još da su uz spomenutu trojicu u Skupštini Piškornice i župan Međimurske županije Matija Posavec te načelnik Općine Koprivnički Ivanec Mario Švegović. Ivanečka općina predstavlja 10%, a županije po 22,5% vlasništva tvrtke.

zatvori