Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Evo koga vodimo na urnebesnu komediju ‘Pokopaj me nježno’

Najnovija komedija Kerekesh Teatra ‘Pokopaj me nježno’ u četvrtak, 23. studenoga, dolazi u Koprivnicu, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Dvije ulaznice za predstavu “Pokopaj me nježno” osvojila je Lidija Česi. Čestitamo!

Predstava se bavi zanimanjem na čiji se spomen većini ljudi ledi krv u žilama – grobarima. U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta Mišaka, na javni natječaj za posao grobara javili su se: Bosanac rovokop Meho Puzić, Albanac slastičar Izmet Haljimi, mekani fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić. Pripreme za prvi sprovod mogu početi. Pokojnik je… dobrovoljac.

Autor i redatelj predstave je Ljubomir Kerekeš, a osim njega glume Jan Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko. Predstava je na rasporedu u četvrtak, 23. studenoga, u 19:30 sati u dvorani Domoljub u Koprivnici.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti na blagajni Domoljuba radnim danom od 7 do 19 sati, rezervirati na telefon 048 222 390 ili e-mail [email protected].

zatvori