Petak, 26. travnja 2024.

NAJAVLJUJEMO Buvljak za spas napuštenih životinja iduće subote u Koprivnici

Ako još uvijek niste sigurni gdje bi i kako pomogli napuštenim životinjama s koprivničkog područja, možete to učiniti naredne subote, 25. studenoga, u koprivničkom Domu mladih.

Naime, Šinterice dobrog srca nastavljaju svoju misiju spašavanja što više napuštenih i odbačenih životinja, ovaj put organiziranjem sajma.

Nina Verčević. Snimila Teodora Lukavski.

Osim odjeće, obuće, knjiga, nakita i kućnih potrepština, moći ćete kupiti šalice, majice, torbe i kalendare s logom Šinterica.

– Cijene artikala će biti maksimalno snižene i pristupačne – govori nam jedna od organizatorica Nina Verčević.

Novac koji se prikupi na buvljaku Šinterice dobrog srca iskoristit će za veterinarske troškove, a to je najčešće liječenje rinotraheitisa (jedna od najčešćih virusnih bolesti) kod mačića, cijepljenje pasa i sterilizacija kujica.

– Također, novac ćemo iskoristiti za hranu jer ne uspijemo uvijek skupiti dovoljno. Uz to, vrlo često imamo bolesne životinje, primjerice trenutno imamo jednu macu s tumorom, i njima kupujemo posebnu hranu. Isto tako, trenutno imamo puno štenaca, a planiramo primiti i sedam novih koji su na svijet došli na ulici prije nekoliko dana. Štencima su potrebni čisti podlošci i uredan prostor pa i na to trošimo novac – govori Nina.

Sajam će se održati u subotu, 25. studenoga, od 12 do 16 sati u Domu mladih Koprivnica.

Artikli s logom Šinterica dobrog srca.
zatvori