Petak, 26. travnja 2024.

Iskoristite ovu akciju i obavite besplatni tehnički pregled vozila

Policijska uprava koprivničko-križevačka naredni će tjedan, od 20. do 25. studenoga, provoditi preventivnu akciju “Dani tehničke ispravnosti vozila 2017.” u sklopu koje možete obaviti besplatni tehnički pregled.

Tijekom provođenja akcije policijski će službenici u nadzoru prometa građanima dijeliti brošuru “Dani tehničke ispravnosti vozila 2017.” i upućivati ih na mogućnost obavljanja besplatnog preventivnog tehničkog pregleda u stanicama za tehnički pregled vozila.

Treba napomenuti da besplatni tehnički pregled nije zamjena za onaj kojim možete produljiti ili registrirati svoje vozilo. Riječ je o preventivnoj akciji čiji je cilj pružanje savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja stanica za tehničke preglede u cilju uklanjanja eventualno utvrđenih nedostatka na vozilima čime će se povećati broj tehnički ispravnih vozila na prometnicama.

– Jedan od preduvjeta za sigurno sudjelovanje u prometu za vrijeme nastupa zimskih uvjeta na prometnicama koje nam predstoje, je i tehnički ispravno vozilo, te stoga pozivamo sve vozače i vlasnike motornih vozila da u stanicama za tehničke preglede u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu izvrše provjeru tehničke ispravnosti svojih vozila kako bi mogli pravovremeno otkloniti eventualno utvrđene nedostatke – poručuju iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Ukoliko se u vrijeme provedbe preventivne akcije ne nalazite na području naše Policijske uprave, preventivni pregled možete obaviti u bilo kojoj stanici za tehnički pregled vozila na području Republike Hrvatske.

zatvori