Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Stanari Inkubatora približili su koprivničkim učenicima svijet poduzetništva

Povodom Globalnog tjedna poduzetništva koji se održava od 13. do 19. studenog, Koprivnički poduzetnik jučer je otvorio svoja vrata i ugostio srednjoškolce kako bi ih upoznao s konceptom Poduzetničkog inkubatora i radom stanara Inkubatora te im na taj način približio poduzetništvo i informirao ih od ranih početaka o mogućnostima koje im se pružaju nakon završetka školovanja.

Poduzetnički inkubator je posjetilo više od 80 koprivničkih učenika iz Obrtničke škole, Srednje škole i Gimnazije Fran Galović.

Održana je prezentacija o uslugama, programima i edukacijama koje nudi Poduzetnički inkubator te je učenicima prezentiran i kratki pregled svih inkubiranih poduzeća kroz informacije o njihovoj djelatnosti.

Kroz priču o svom poslovanju, stanari su približili učenicima svijet poduzetništva te ih potaknuli na promišljanje o njihovom osobnom planu razvoja u budućnosti. Da su učenici pokazali veliku zainteresiranost za ovakav koncept terenskog učenja i usvajanja novih znanja dokazuju i brojna pitanja koja su postavljali kroz interakciju s poduzetnicima.

zatvori