Petak, 26. travnja 2024.

KREŠIMIR FAZLIĆ Nije se dugo čekao odgovor suca utakmice između Križevaca i Tomislava

Nismo dugo čekali odgovor suca Krešimira Fazlića na optužbe Drnjančana da ih je krao u utakmici 1/8 finala Županijskog nogometnog kupa na gostovanju kod Križevaca. Podsjetimo, utakmica je završila rezultatom 3:1.

Evo što je Fazlić za Dravu.info rekao u svoju obranu:

– Napisane su obične gluposti. Nisam ih krao od prve minute i moraš biti blesav da tako nešto napišeš. Što se tiče tužbe, neću ih tužiti jer je previše tu natezanja i sve to skupa bi predugo trajalo tako da ću odustati od te namjere. Žao mi je da više ljudi nije bilo na utakmici i samo se uvjerilo što je zapravo bilo – rekao nam je Fazlić koji se i požalio na vrijeđanja i na nacionalnoj osnovi od strane predstavnika Tomislava koje nije bilo ni malo ugodno.

Sve u svemu, možemo samo ponoviti kako je sigurno želja svih ljubitelja županijskog nogometa, ali i nogometa općenito da se ovakve situacije svedu na minimum i da se poslije utakmica priča o igri, a ne da se vuku repovi. Tko je u pravu u vezi jučerašnje utakmice, Drnjančani ili Fazlić, mogu zaključiti samo oni koji su bili na utakmici.

zatvori