Petak, 26. travnja 2024.

CRNOJ RUPI SLAVENA NE NAZIRE SE KRAJ Farmaceuti poraženi i u Vinkovcima, deveta prvenstvena utakmica u nizu bez pobjede

Nogometaši Slaven Belupa upisali su novi poraz. U 13. kolu Prve hrvatske nogometne lige Farmaceuti su izgubili na gostovanju u Vinkovcima kod Cibalije rezultatom 1:0. Deveta je ovo prvenstvena utakmica u nizu bez pobjede za koprivničkog prvoligaša i logičnim se nameće pitanje da li je bila i posljednja za trenera Željka Kopića na klupi Slavena.

Jedini pogodak na današnjem susretu postigao je Dabro nakon lijepe kombinacije s Pervanom u 34. minuti. Svaka nadu za povratak u utakmicu Farmaceuti su izgubili na početku drugog poluvremena kada je Ivanovski dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton.

Do kraja utakmice Kendeš je imao priliku donijeti Slavenu bod, ali nije realizirao dobru šansu. Ne piše se dobro našem prvoligašu kojem je opasna zona i mjesta koja vode prema Drugoj ligi sve bliže. Još gore zvuči situacija kada se zna da na koprivnički Gradski stadionu u idućem kolu stiže splitski Hajduk a tjedan dana kasnije Dinamo.

Veliko je pitanje što će biti s trenerom Kopićem. Očito je da crne rupe koje se pojavljuju svake sezone nisu slučajnost. Više od poraza zabrinjava jalova igra Farmaceuta koji su u 13 kola postigli tek devet pogodaka.

zatvori