Petak, 26. travnja 2024.

ČETVRTA HNL Prvi napad protiv prve obrane lige, Podravac domaćin Pitomači

Pred nama je osmo kolo Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Zanimljiva utakmica igrat će se u Velikim Zdencima gdje će gostovati Tehničar iz Cvetkovca.

Valja istaknuti da će to biti dvoboj prvog napada lige i prve obrane lige. Zdenka je do sada postigla 16 pogodaka, dok Cvetkovčani još uvijek nisu primili ni jedan gol u svoju mrežu. Ipak, 12 bodova prednosti koje Tehničar ima ispred Zdenke sugerira da je lider prvenstva itekako favorit u ovoj utakmici.

U ostalim susretima osmog kola Podravac će na svom travnjaku imati težak zadatak protiv drugoplasirane Pitomače, dok će kloštranska Mladost, koja je u posljednjim tjednima u vrlo dobroj formi, na gostovanje kod Garića u Garešnicu.

Đurđevački Graničar čeka utakmica u Slatini protiv istoimenog domaćina, Papuk će na svom travnjaku odmjeriti snage s Dinamom, Križevci će ugostiti Viroviticu, dok će Rovišće igrati protiv Tomislava.

Upravo će utakmica u Rovišću biti jedina koja će se igrati u nedjelju, a sve ostale na rasporedu su u subotu s početkom u 16 sati.

Četvrta HNL BJ-KC-VT – 8. kolo

Subota, 14. listopada
16:00
Veliki Zdenci: Zdenka 91 – Tehničar
Virje: Podravac – Pitomača
Slatina: Slatina – Graničar (Đurđevac)
Garešnica: Garić – Mladost (Kloštar Podravski)
Orahovica: Papuk – Dinamo
Križevci: Križevci – Virovitica
Nedjelja, 15. listopada
16:00
Rovišće: Rovišće – Tomislav (Berek)

zatvori