Subota, 27. travnja 2024.

Ministar branitelja Tomo Medved danas će u Koprivnici s Podravkom potpisati sporazum o otkupu proizvoda braniteljskih zadruga

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved danas će boraviti u službenom posjetu u Koprivnici. Između ostaloga, u zgradi županijske uprave primit će ga župan Darko Koren, a potom će u Podravki potpisati novi sporazum o suradnji glede otkupa proizvoda zadruga hrvatskih branitelja.

Ministar će se prvo sastati s predstavnicima Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata djelatnika Podravke, a nakon toga će ga u županijskom sjedištu u Nemčićevoj primiti župan Darko Koren.

Potom će zajedno sa županom Korenom i gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na Florijanskom trgu položiti vijence i zapaliti svijeće u čast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima.

Nakon toga, ministar Medved i predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar u Podravki će potpisati novi Sporazum o suradnji kojim se utvrđuje suradnja u realizaciji potencijalnog otkupa proizvoda zadruga hrvatskih branitelje za potrebe industrijske prerade od strane Podravke, za razdoblje od 2018. do 2020. godine.

zatvori