Petak, 26. travnja 2024.
Home Sport Ostali sportovi Hrvači Podravke osvojili dva zlata i tri srebra u Češkoj

Hrvači Podravke osvojili dva zlata i tri srebra u Češkoj

0
Hrvači Podravke osvojili dva zlata i tri srebra u Češkoj
Ustupio Hrvački klub Podravka.
Sjajne vijesti i rezultati stižu iz Hrvačkog kluba Podravka.

Naime, sedmeročlana ekipa pod vodstvom trenerskog dvojca Miroslava i Luke Mihalca ovoga vikenda nastupila je na Međunarodnom turniru u Havličevom Brodu u Češkoj.

U konkurenciji hrvača iz osam europskih država, Slovačke, Poljske, Ukrajine, Mađarske, Srbije, Poljske, Moldavije i Hrvatske, hrvači Podravke osvojili su pet medalja, dvije zlatnoga i tri srebrnoga sjaja.

Najuspješniji bio je Josip Benko koji je u kategoriji do 57 kilograma osvojio prvo mjesto. Upisao je četiri vrlo uvjerljive pobjede protiv dvojice predstavnika iz Češke, Slovačke i Moldavije.

Zlatni bio je i Gabrijel Mijatović u kategoriji do 47 kilograma. Blizu medalje zlatnoga sjaja bio je i Valent Delimar koji je nastupio u kategoriji do 53 kilograma. On je bio bolji u dvobojima protiv dvojice predstavnika iz Češke, dok je finalnu borbu, dvojbenim sudačkim odlukama nažalost izgubio od predstavnika iz Ukrajine.

Dvije pobjede, jedan poraz i odlično drugo mjesto u kategoriji do 57 kilograma osvojio je Luka Galić. Petar Sočev povoljnim ždrijebom u kategoriji do 47 kilograma je s jednom pobjedom i jednim porazom također bio drugi.

Ivan Benko u kategoriji do 35 kilograma zabilježio je dvije pobjede protiv predstavnika iz Ukrajine i Češke, dok je dvije protiv predstavnika iz Ukrajine i Češke izgubio pa je time Ivanu pripalo peto mjesto u kategoriji. Gabrijel Mijatović s dva poraza od predstavnika iz Češke zauzeo je šesto mjesto u kategoriji do 52 kilograma.

Ustupio Hrvački klub Podravka.
zatvori