Petak, 26. travnja 2024.

Mreža najavila širenje izvan granica Podravine i Prigorja

Mreža nezavisnih lista održala je svoju prvu sjednicu Glavnog odbora nakon uobičajene ljetne stanke.

Predsjednik stranke Darko Koren još jednom je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima na lokalnim izborima. Iz redova Mreže dolaze župan, jedan općinski načelnik, šestero zastupnika u Županijskoj skupštini te ukupno dvadesetero gradskih ili općinskih vijećnika u dvanaest jedinica lokalne samouprave.

Foto: Mreža nezavisnih lista.

Uz stabilnost osiguranu formiranjem Županijske skupštine Mreža će se, kazao je Koren, u narednom razdoblju intenzivnije aktivirati i izvan prostora Koprivničko-križevačke županije.

— Posjedujemo politički kapital ostvaren na proteklim lokalnim izborima i tu snagu koristit ćemo za još jače pozicioniranje stranke, ne više samo na lokalnoj, nego i na državnoj razini. Nećemo se fokusirati isključivo na lokalnu problematiku, već ćemo intenzivno pratiti sva zbivanja na široj političkoj sceni i aktivno sudjelovati u svim procesima koji nam to omogućavaju — najavio je Koren, dodavši kako su dobre naznake toga intenzivni kontakti s političkim strukturama trenutno na vlasti u Hrvatskoj te prihvaćanje Mrežinih prijedloga.

zatvori