Petak, 26. travnja 2024.

LJETO NA ZRINSKOM Veliko finale s čak četiri koncerta popularnih izvođača

Nakon održanih 18 glazbenih nastupa, devet kino projekcija na otvorenom i četiri dječje predstave Ljeto na Zrinskom ulazi u svoj završni tjedan.

Mnogobrojni posjetitelji proteklih tjedana uživali su u nastupima domaćih, ali i stranih izvođača – bilo je to još jedno ljeto za pamćenje. Završni tjedan svojim sadržajima osmišljen je kako bi razveselio i one najmanje (Dječji kreativni kutak), ljubitelje filma (u zadnjem tjednu prikazat će se čak četiri kino projekcije), dok će se oni željni rekreacije uživati u BudiFIT zoni. Ljubitelji književnosti na svoje će, kao i svakog četvrtka, doći zahvaljujući “ČitČet” programu.

Glazbeni program koji će se održavati tijekom cijelog vikenda osmišljen je da zadovolji najširu publiku. U petak će na Ljetu na Zrinskom gostovati popularna grupa Magazin čiji brojni hitovi već desetljećima zabavljaju domaću publiku.

Subota je rezervirana za pop/rock glazbu, pa će tako večer otvoriti kultni The Caddilac Bend čiji se lead vokal i klavijaturist, Walter Neugebauer, može pohvaliti i zajedničkim nastupima s Everly Brothersima, Roy Orbisonom i Chubby Checkerom.

Subotnju večer zatvorit će popularna grupa Detour. Zadnjeg dana programa zatvaranja ovogodišnje manifestacije “Ljeto na Zrinskom” posjetitelji će moći uživati u zvucima domaćeg benda Tragovi.

zatvori