Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Vesele Čivije zagrijale okupljene na trgu, Ljeto na Zrinskom ulazi u posljednji tjedan

Pozornica Ljeta na Zrinskom na glavnom gradskom trgu večeras je, kao i svake nedjelje, bila rezervirana za tamburaše.

Ovog puta, okupljene je zabavljao koprivnički tamburaški sastav Čivije. Prije koncerta, održana je humanitarna akcija prikupljanja čepova “Plastičnim čepovima do skupih lijekova” koju je organizirao koprivnički Komunalac. Novac dobiven od prodaje plastičnih čepova i poklopaca koristi se za kupnju lijekova neophodnih za liječenje oboljelih od leukemije i limfoma. Svaki građanin koji je donio najmanje 150 grama čepova, dobio je za uzvrat Komunalčev poklon iznenađenja.

Podsjetimo, Ljeto na Zrinskom bliži se kraju. Nakon održanih 18 glazbenih nastupa, devet kino projekcija na otvorenom i četiri dječje predstave manifestacija ulazi u svoj završni tjedan.

Glazbeni program koji će se održavati tijekom sljedećeg vikenda osmišljen je da zadovolji najširu publiku. U petak će na Ljetu na Zrinskom gostovati popularna grupa Magazin čiji brojni hitovi već desetljećima zabavljaju domaću publiku.

Subota je rezervirana za pop/rock glazbu, pa će tako večer otvoriti kultni The Caddilac Bend čiji se lead vokal i klavijaturist, Walter Neugebauer, može pohvaliti i zajedničkim nastupima s Everly Brothersima, Roy Orbisonom i Chubby Checkerom.

Subotnju večer zatvorit će popularna grupa Detour. Zadnjeg dana programa zatvaranja ovogodišnje manifestacije “Ljeto na Zrinskom” posjetitelji će moći uživati u zvucima domaćeg benda Tragovi.

zatvori