Subota, 27. travnja 2024.

SJAJNA VIJEST Koprivnički Nanodiy u finalu je prestižnog natjecanja, a vi im možete pomoći da pobijede!

Koprivnički startup Nanodiy ušao je među pet finalista prestižnih Global Startup Awards i to u dvije kategorije, a da bi osvojili ovo veliko priznanje, treba im vaša pomoć! Glasajte za naš koprivnički startup na priloženim poveznicama.

Global Startup Awards naglašava godišnji fokus na startupovima u 25 zemalja širom svijeta. Svaka pojedina regionalna nagrada stavlja naglasak na otkrivanje i nagrađivanje najboljih iz njihovih ekoloških sustava i povezivanje svake od zemalja radi stvaranja snažnijeg ujedinjenog brenda.

CESAwards (Central European Startup Awards) je dobio više od 800 nominacija, predstavivši nevjerojatan poticaj za stvaranje inspirativnih i socijalno svjesnih inovacija koje zaslužuju svu pozornost i potporu.

Ove godine koprivnički Nanodiy je izabran u top pet finalista u sljedećim kategorijama:

  • “Best Newcomer” – startup do 2 godine starosti koji je pokazao najveći razvoj tijekom prošle godine na temelju rasta, inovativnosti i utjecaja na tržište. U istoj kategoriji finalisti su: Bagizzmo, Frewa project d.o.o., Locodels i SightRun.
    >> Glasajte ovdje
  • “Founder of the Year” – utemeljitelj startupa koji je tijekom prošle godine pokazao značajna postignuća u smislu velikog rasta i/ili prodaje, prikupljenih sredstava, jedinstvenosti i/ili utjecaja proizvoda / usluge i vodstva. U top pet finalista izabran je Saša Miklošić, osnivač Nanodiya. U istoj kategoriji finalisti su: Ivan Mrvoš (Steora), Josipa Bračanov (Cookhub), Marko Jukić (Vollo) i Ladislav Jurić (Bagizzmo).
    >> Glasajte ovdje

— Ulazak u finale ovog prestižnog natjecanja potvrđuje naš kvalitetan rad i pokazuje da smo na pravom putu razvoja — kažu iz Nanodiya, dodajući da su ovakve nominacije poticajne i za cjelokupnu startup zajednicu u regiji jer otvaraju nove prilike i kontakte na različitim tržištima. — Budući da se s većinom nominiranih kandidata često družimo na kongresima i konferencijama, dijelimo slično ili isto razmišljanje te poznajemo njihov rad, zasigurno nećete pogriješiti pri glasanju za bilo kojeg kandidata iz navedenih kategorija, stoga vas pozivamo da aktivno sudjelujete u izvoru.

Glasanje je otvoreno do 21. kolovoza, a više o ovogodišnjim CESAwards možete doznati ovdje. Osvoji li Nanodiy prvo mjesto, kvalificirat će se za Global Startup Awards.

zatvori