Petak, 26. travnja 2024.

NOVO POJAČANJE Podravka potpisala reprezentativku Hrvatske

Podravka Vegeta danas je potpisala novo pojačanje. Riječ je juniorskoj reprezentativki Hrvatske Magdaleni Ećimović koja se trenutno nalazi u Đurđevcu na pripremama s reprezentacijom.

Magdalena je golmanica te će biti konkurencija Ivani Kapitanović i Antoniji Jukić. Ugovor s Podravkom potpisala je na dvije godine.

– Moj izbor Podravke Vegete bio je zato što je ekipa prvak u našoj ligi, igraju u kupu, igraju utakmice u Europi. Znam da su treninzi kvalitetni, da je ekipa dobra. Nadam se dobrom radu i ulasku u Ligu prvakinja. Poziv u Podravku je za mene bio veliki uspjeh i osvjedočenje da su se vidjeli moj rad i trud sve ovo vrijeme. Stvarno mi je bilo drago kada sam to čula. Htjela bih napredovati i mislim da ću sada u Podravki imati dosta prostora za napredak – rekla je Magdalena za službenu stranicu kluba.

Mlada vratarka u ponedjeljak će proslaviti 19. rođendan, a do sada je branila boje Splita 2010. Magdalena je visoka 182cm, a svoje nove suigračice upoznat će u ponedjeljak kada Podravka starta s pripremama za novu sezonu.

zatvori