Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Koprivnica iz dana u dan pokazuje da voli jazz

I druga večer jedinstvene koprivničke manifestacije Fest jazza prošla je u znaku dobrog druženja i vrhunske glazbe. Medijski pokrovitelji Festa jazza su Radio Drava i Drava.info.

Publika je večeras na središnjem koprivničkom trgu uživala u izvedbama Jean John “Port of Life” Projecta, sastavljenog od slovenskih, američkih i hrvatskih glazbenika, te hrvatsko-slovenskog Marko Ramljak Banda. Program je malo kasnio zbog kiše koja je poremetila održavanje tonskih proba, ali – ništa zato.

Bile su tu i druge aktivnosti. U Dječjem vrtiću Tratinčica održana je Mala jazz škola, u Le Petit Caféu Jam Corner & Poezijazz, a u gradskom parku festivalska yoga.

Završnica ovogodišnjeg Festa jazza na rasporedu je u subotu i to već od jutra uz Dan povrća na Zrinskom trgu. Od 17 sati u parku se ponovno održava festivalska yoga, u Le Petit Caféu od 10 do 18 sati možete uživati u jam sessionima i poezijazzu, od 20 sati u Domu mladih bit će izvedena kazališna predstava “Od tišine do glazbe” (u sklopu Ljeta u Ludensu), a pozornicu od 21 sat preuzima Marko Churnchetz “Ruthenia” Quartet feat. Mike Moreno te sat vremena nakon toga Kozmodrum. Od ponoći slijedi after party u MMC Koogli.

Sve novosti pratite na Facebook stranici Fest jazza Koprivnica.

 

The Port of Life u Le Petitu pripremaju se za večerašnji nastup :)

Posted by Fest Jazza Koprivnica on Friday, July 7, 2017

 

 

Proba za večerašnje izdanje Fest jazza Kc Jazz Klub u tijeku. Jutarnja kava uz jazz

Posted by Marin Hraščanec on Friday, July 7, 2017

 

zatvori