Subota, 27. travnja 2024.

BERBA MEDALJA Hrvačice i hrvači Podravke ostvarili odlične rezultate u Zadru

Mladi hrvači Podravke još su se jednom istaknuli vrhunskim rezultatima. Deset Podravkašica i Podravkaša osvojilo je čak sedam medalja na šestom Međunarodnom turniru “Zadar OPEN”.

Zlata su osvojili Luka Galić u kategoriji do 59 kilograma i Jakov Šimunić u kategoriji do 49 kilograma. Djevojčice, Dina Vida Horvat i Lana Nogić bile su srebrne, Dina u kategoriji do 36 kilograma, a Lana u kategoriji do 44 kilograma.

Gregor Gašparić bio je treći u kategoriji do 59 kilograma. Od djevojčica za Podravku nastupila je još i Jelena Mihatvić koja je u kategoriji do 33 kilograma osvojila brončanu medalju. Brončani, ali u uzrastu dječaka u kategoriji do 65 kilograma bio je i Karlo Mijatović.

Za Podravku još su nastupili Ivan Čordaš u kategoriji do 49 kilograma, Viktor Srpak u kategoriji do 36 kilograma i Filip Šprem u kategoriji do 40 kilograma. Oni su nažalost ovaj puta ostali bez postolja.

Naše hrvače u Zadru su vodili treneri Miroslav Mihalec i Saša Šprem, a konkurenciju im je činilo 200 hrvačica i hrvača iz 27 klubova iz Slovenije, Mađarske, Slovačke, BIH i Ukrajine. Spomenimo da je turnir pratio veliki broj ljudi među kojima su bili brojni turisti koje su zainteresirale odlične borbe.

zatvori