Petak, 26. travnja 2024.

MALONOGOMETNI SPEKTAKL Imamo skupine Pan Ljetne lige, pogledajte tko će s kim igrati

Izvučene su skupine dugoočekivanog malonogometnog spektakla – Pan Ljetne lige koja se ove godine održava na rukometnom igralištu s umjetnom travom na koprivničkom Gradskom stadionu, pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Ukupno 19 ekipa prijavilo se za Ljetnu ligu, a bit će podijeljene u četiri skupine. U tri skupine bit će po pet ekipa, dok će u jednoj biti četiri, a 16 od njih pronaći će svoje mjesto u osmini finala. Iz svake skupine po četiri najbolje ekipe proći će dalje.

— Izuzetno smo zadovoljni odazivom domaćih ekipa. Vraćamo se tako korijenima Ljetne lige i jedva čekamo da sve skupa krene. Kao što ste mogli vidjeti iz izvučenih skupina, skupina D je “skupina smrti” kako to volimo popularno reći. Ništa, sve je spremno za spektakl, vidimo se u petak — rekao nam je Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport koja organizira Ljetnu ligu.

Najzvučnije ime koje će sudjelovati sigurno je Jelena Trade koja će ponovno biti puna igrača Futsal Dinama. Hoće li se Dinamovci snaći na umjetnoj travi kao i na parketu vidjet ćemo uskoro.

Podsjetimo, prijavljeni će se boriti za velike nagrade. Prvak će osvojiti 20.000 kn, drugoplasirani 8.000 kn, trećeplasirani 4.000 kn, a četvrtoplasirani 1.000 kn. Natjecanje kreće u petak oko 19 sati, a sutra će biti poznati parovi prvog dana.

SKUPINE:

SKUPINA A:

1. Mavik/Mesnica Martinjak
2. NK Borac
3. CB Mala Čuča
4. MNK Club 75
5. Pekara Mlinček KŽ

SKUPINA B:

1. Robin Market 0-24
2. Šimunić promet/Restoran Zrinski
3. NK Romantičari
4. CB Sportska Drnje
5. Pan Team

SKUPINA C:

1. Klikaj.hr
2. Mod gradnja
3. Vinarija Divljačko
4. Između
5. CB Active

SKUPINA D:

1. Etiketići
2. CB Loop
3. Jelena trade
4. Aquaterra

zatvori