Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Izložba fotografija ‘Viđeniji Koprivničanci’ otvorena u Gimnaziji

U sklopu projekta Drava dokumentacijskog centra ‘Viđeniji Koprivničanci – 2016.’ fotografirane su Koprivničanke i Koprivničanci koji su ostavili traga u gradu zadnjih desetak godina. Izložba fotografija otvorena je u petak 12. svibnja u Gimnaziji Fran Galović Koprivnica.

DDC je fotografski dio projekta provodio od početka 2015. godine, portretirajući sugrađane iz kulturnog, sportskog, društvenog, novinarskog i ostalih dijelova koprivničkog života, koji su dali svoj doprinos gradu.

Autor fotografija je Zlatko Moškon, nagrađivani umjetnički fotograf koji s 42 izložbene fotografije viđenijih sugrađana ujedno slavi svoju 42. godišnjicu bavljenja fotografijom. Projekt je ostvaren uz potporu Grada Koprivnice i GKP Komunalac, sredstvima odobrenim putem javnog natječaja za udruge.

Ispred Grada Koprivnice izložbu su posjetili Darko Ledinski, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove i Jasmina Stričević, pročelnica Upravnog odjela za financije, poticanje poduzetništva i komunalno gospodarstvo.

zatvori