Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Uređuje se Bilogorska ulica u Bakovčicama

U Bakovčicama su u tijeku radovi na uređenju dijela Bilogorske ulice. Na potezu dugom četiristotinjak metara, od raskrižja s Koprivničkom ulicom, postavlja se javna rasvjeta sa sedam rasvjetnih stupova u vrijednosti od oko 80.000 kuna.

Zadovoljstvo viđenim na terenu izrazio je zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić te podsjetio da je ove godine u planu puno zahvata upravo u prigradskim naseljima: — Moram naglasiti da smo prošle godine, kad smo kreirali ovogodišnji proračun, vodili brigu o tome da 70% našega proračuna bude usmjereno u prigradska naselja. Ovo je samo uvertira u ono što je u planu za Bilogorsku ulicu. Paralelno s ovim radovima projektiramo novi izgled ulice i postavljanje asfalta. Iako vjerujem da već i na ovaj način podižemo sigurnosni standard svih onih koji prometuju tom ulicom, iduće godine idemo i s asfaltom.

Bilogorska ulica je spojna cesta Podravske magistrale, odnosno koprivničke obilaznice i ceste prema Bjelovaru. Uz nju je i pedesetak bakovljanskih domaćinstava pa je njeno uređenje više nego dobrodošlo, ocjenjuju stanovnici tog koprivničkog prigradskog naselja.

Recimo i da se diljem Koprivnice trenutno radi na desetak lokacija.

zatvori