Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: GRADSKI DERBI Miklinovec petardom ispratio Tehniku, prvijenac Moferdina

Odigrana je prva utakmica 25. kola Druge županijske nogometne lige. U Koprivnici smo gledali gradski derbi između Miklinovca i Tehnike koji je pripao ‘Žutoj podmornici’ s uvjerljivih 5:1.

Miklinovčani su poveli sredinom prvog poluvremena kada je na asistenciju Krstitovića za 1:0 zabio Šarlija, a nekoliko minuta kasnije prednost je povećao Rus. Na odmor se otišlo s 2:0 za ‘Žutu podmornicu’.

U nastavku susreta domaćin je u potpunosti nadigrao ‘Građevinare’. Vezijak, Šimunić i Moferdin postigli su još tri pogotka za Miklinovec, a počasni pogodak za Tehniku zabio je Krstanović. Na kraju je susret završio s uvjerljivih 5:1 za Miklinovčane koji su u potpunosti zasluženo slavili.

— Igrali smo uvijek uzbudljivi gradski derbi. Očekivali smo malo veći otpor, ali s obzirom da smo odigrali jako dobru utakmicu, a Tehnika je podbacila, na kraju je rezultat realan prikaz odnosa snaga na terenu. Moj pogodak je zasluga cijele ekipe, a posvetio bi ga našem treneru Matiji Kuharu — rekao nam je strijelac pogotka za Miklinovec Ivan Moferdin.

Ostale utakmice 25. kola Druge županijske nogometne lige igrat će se sutra. Sve su na rasporedu od 17 sati, osim one u Mokricama Miholečkim gdje će prvi sudački zvižduk biti u 16 sati.

Druga ŽNL – 25. kolo

Subota, 27. svibnja
17:00
Miklinovec: Miklinovec – Tehnika 5:1
Nedjelja, 27. svibnja
16:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Mladost (Sigetec)
17:00
Starigrad: Starigrad – Ferdinandovac
Herešin: Omladinac – Viktorija
Gotalovo: GOŠK – Reka
Prugovac: Prugovac – Mladost (Koprivnički Bregi)
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Lipa

zatvori