Utorak, 19. ožujka 2024.
No menu items!

Đurđica Mustaf vodit će ogranak Mreže u Koprivničkim Bregima

Mreža nezavisnih lista širi se diljem Podravine i Prigorje pa je tako u petak osnovala svoj novi ogranak i to u Koprivničkim Bregima. Za predsjednicu ogranka jednoglasno je izabrana Đurđica Mustaf, inače zamjenica načelnika bregovske općine.

— Podrška mještana je više nego odlična, a ne sumnjam da će biti još i veća. Masu projekata koje smo proveli u Općini Koprivnički Bregi proveli smo uz pomoć Koprivničko-križevačke županije i našeg župana Darka Korena koji nam nikada nije zatvorio vrata već nam je pružao ruku i vukao nas dok je to bilo potrebno. Isto tako nam je u provedbi nekih projekata pomogao i naš bregovec Nenad Matić te im se obojici od srca zahvaljujem na partnerskom odnosu prema našoj općini. Bitno je biti dostupan ljudima, bitno ih je razumjeti, a moja vrata su uvijek otvorena za svakoga — rekla je Mustaf.

Za potpredsjednike su izabrani Vedran Pintarić i Marija Benković, za tajnika Branko Mustaf, dok su u predsjedništvo izabrani Nada Radošević, Ivana Vlah i Željko Bukvić.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije, Nenad Matić, predsjednik stranke Zelena lista, predsjednik Nadzornog odbora Dragutin Korošec, glavni tajnik Davorin Valeš, predsjednik ogranka Koprivnica Miljenko Flajs, predsjednik ogranka Peteranec Željko Njerš, predsjednik ogranka Hlebine Božo Bošnjaković i mnogi drugi.

zatvori