Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Nogometaši i nogometašice Srednje škole izborili regionalnu završnicu

Nogometaši i nogometašice Srednje škole Koprivnica osvojili su prva mjesta na Županijskom natjecanju u futsalu za mladiće i djevojke srednjih škola.

Kod mladića, koprivnička Srednja škola uvjerljivo je svladala Srednju Strukovnu školu iz Đurđevca rezultatom 8:1, a u utakmici koja je odlučivala o prvaku natjecanja pobijedili su križevačku Srednju Gospodarsku školu rezultatom 4:2. S dvije pobjede, nogometaši su izborili regionalnu završnicu na kojoj će snage odmjeriti s pobjednicima turnira u Varaždinu, Čakovcu i Virovitici. Domaćin turnira ponovno bi trebala biti Koprivnica.

Srednja škola Koprivnica igrala je u sastavu: Karlo Slukić, Lovro Mujić, Ingo Borić, Bruno Bogojević, Ivan Jajalo, Tomislav Srbljinović, Slavko Jagarinac, Mihael Mlinarić, Gabriel-Sretko Dodik i Dario Stjepić. Voditelj je bio prof. Bruno Borić.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto također je osvojila koprivnička Srednja škola pobjedivši Srednju gospodarsku školu iz Križevaca i Strukovnu školu iz Đurđevca. Nogometašice koje su izborile Regionalno natjecanje su: Ana Marija Šijak, Jelena Katalenić, Petra Imbriovčan, Marija Piškor, Ivona Tudić, Matea Varga, Ivana Kirilenko, Martina Posavec, Marija Suhan i Sofija Česi. Voditeljica je bila prof. Ivana Gregurina.

zatvori