Petak, 26. travnja 2024.

Dvojica muškaraca i maloljetnica kazneno prijavljeni zbog marihuane

Dvojica muškaraca i jedna maloljetnica pali su u ruke policije nakon što je utvrđena osnovna sumnja da su sudjelovali u prodaji i omogućavali trošenje marihuane, objavila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Riječ je o muškarcima rođenima 1983. i 1995. godine sa šireg đurđevačkog područja te djevojci 1999. godišta. Mlađi je muškarac, kako stoji u policijskom priopćenju, tijekom ove godine maloljetnici prodao i davao na konzumiranje marihuanu, posredovao u kupnji marihuane između osumnjičenika te stavljao na raspolaganje prostor kuće za uživanje u lakoj drogi osumnjičenicima i drugim osobama.

Nadalje, sumnja se da je stariji osumnjičenik mlađemu tijekom ove godine prodao marihuanu te ju davao na konzumiranje drugim osobama. Policija je kod njega pronašla 4,34 grama marihuane koje mu je oduzela.

Osim toga, kod mlade je osumnjičenice pronađeno 4,79 grama marihuane i sumnja se kako je tijekom ovog mjeseca drogu davala na konzumiranje drugim osobama.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

zatvori