Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Zeleni doživjeli težak poraz u Bjelovaru

Nakon neriješenog rezultata protiv Varaždina i pobjede protiv Višnjevca, nogometaši Koprivnice doživjeli su i prvi proljetni poraz. U 18. kolu Treće HNL istok bolji od njih bili su nogometaši četvrtoplasiranog Bjelovara s rezultatom 4:1.

Iako su najavljivali borben i agresivan pristup od prve minute, Koprivničanci su loše otvorili utakmicu i već u 20. minuti imali zaostatak od 2:0. Tek su nakon drugog pogotka naši nogometaši počeli igrati ozbiljnu utakmicu. Plod toga bila je blaga dominacija do kraja poluvremena iz koje je proizašao i gol. Centaršut veznjaka Koprivnice, Marina Maljaka, pronašao je glavu Luke Ivanovića koji je smanjio rezultat na 2:1. Bio je to i rezultat prvog dijela.

Nezadovoljni Cvele već je na poluvremenu napravio dvije zamjene. Umjesto Sminderovca i Brckovića u igru su ušli Leko i Munivrana. Ipak, unatoč zamjenama, Bjelovar je do kraja utakmice zabio još dva pogotka i povećao svoju prednost na 4:1. Valja napomenuti da je svoje prve minute za Koprivnicu upisao i Brazilac Ivo Jorge Santos koji je papire potrebne za registraciju dobio prošli tjedan.

Ovim porazom Koprivnica je ostala na 13. mjestu s 18 bodova, a u idućem kolu očekuje ju susret protiv Belišća koji se igra u subotu na Gradskom stadionu u Koprivnici, s početkom u 15 sati.

zatvori