Petak, 26. travnja 2024.
Home Kulturoteka Hans u petak predstavlja multimedijalni projekt “Roots”

Hans u petak predstavlja multimedijalni projekt “Roots”

0
Hans u petak predstavlja multimedijalni projekt “Roots”
Zvonimir Haramija Hans u petak se još jednom predstavlja koprivničkoj publici, ovaj put multimedijalnim radom pod nazivom “Roots”, te uz popratnu izložbu na kojoj će biti postavljen presjek njegovih radova tijekom posljednjih nekoliko godina.

Hans će se time prvi puta predstaviti zaokruženom izložbom u prostoru AK Galerije, odnosno Ateliera Koprivnica u Kampusu, gdje i sam ima umjetnički atelje i gdje svakodnevno radi. To će ujedno biti i posljednji ovogodišnji događaj u organizaciji AK galerije, stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da u petak, 18. prosinca od 20 sati dođu u Kampus i otkriju kakvo je iznenađenje pripremio uvijek zanimljivi Hans.

Zvonimir Haramija Hans diplomirao je 2007. godine u grafičkoj klasi prof. Šiška na nastavničkom smjeru Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se tradicionalnim likovnim medijima i tehnikama kao što su crtež, kolaž, slikarstvo, oslikavanje murala, ali isto tako i računalnom grafikom, fotomontažom, animacijom te izradom animiranih glazbenih video spotova u suradnji s drugim kreativcima. Trenutno živi i radi u Koprivnici.

zatvori