Petak, 26. travnja 2024.

Rukometaši Koprivnice počeli s pripremama u pomlađenom sastavu

Rukometaši Koprivnice počeli su s pripremama za početak natjecanja u Trećoj hrvatskoj rukometnoj ligi – sjever. Što i kako rade, Radio Dravi rekao je njihov trener Matija Rušak.

Pripreme su započele u ponedjeljak na igralištu starog srednjoškolskog centra, takav je bio dogovor s igračima i tamo ćemo provesti ovih prvih pet dana. Idući tjedan dio priprema ćemo odraditi u šumi na Crnoj gori i onda smo još zamislili da uz taj trkački dio ukomponiramo i onaj dio treninga koji će se odvijati u dvorani Gimnazije.

Neki od igrača napustili su momčad, a prva ekipa bit će znatno pomlađena.

Stara ekipa koja niz godina igra rukomet u Koprivnici već se lagano i oprostila, oni su bili nositelji – Zrakić, Lorber i Cmarko su otišli. Okrenuli smo se novim, prvenstveno mladim igračima. Prvu ekipu činit će igrači 2000. godišta koji su do sada bili kao druga ekipa, i dečki koji su ostali iz prve ekipe, a u njoj nisu baš imali svoje startno mjesto. Oni će sada zajedno trenirati i činiti našu prvu ekipu.

Pripreme će potrajati ukupno dva do tri tjedna, a datum početka sezone Treće rukometne lige sjever još uvijek nije poznat. Prije toga, rukometaši Koprivnice pokušat će dogovoriti prijateljske utakmice s Križevcima i rukometašicama Podravke.

zatvori