Četvrtak, 25. travnja 2024.

Slaven izgubio u Kranjčevićevoj, Kolarić: Nema veze, bitno je ostati u ligi

Ništa od Europske lige: nogometaši Slaven Belupa poraženi su na gostovanju kod zagrebačke Lokomotive s 2:0. Oba pogotka za domaćine postigao je Franko Andrijašević, u 43. i 58. minuti susreta. Prilike za Farmaceute imali su Mirić, Ejupi i Brlek, ali nisu ih uspjeli realizirati. Trener Ante Čačić kratko je komentirao kako je od svoje momčadi očekivao više, dok je predsjednik Uprave Slaven Belupa Hrvoje Kolarić za Radio Dravu naglasio kako je poraz doduše nesretan ishod, ali i kako ne utječe na osnovni cilj kluba.

[pull_quote_center]To je nogomet, to je sport… I kad mislite da ste najspremniji, možete izgubiti, lopta je okrugla. Tako da, bio bih kao i svi drugi navijači našeg kluba puno zadovoljniji da smo pobijedili i da smo u igri za Europu, ali stanimo na loptu i promislimo malo: prije par mjeseci smo se grčevito borili za svaki bod i za ostanak u ligi.[/pull_quote_center]

Tako je Lokomotiva svoj “crni niz” od sedam utakmica bez pobjede prelomila upravo na Slaven Belupu. Do kraja prvenstva preostale su dvije utakmice – kod kuće protiv Zadra te u gostima u Osijeku.

zatvori