Četvrtak, 25. travnja 2024.

ŠETNJA KROZ NAIVU Pripremljen bogat program – od izložbi, paljenja krijesa, predstave za djecu pa sve do tamburaša i traila…

U Hlebinama se po peti put održava tradicionalna manifestacija Šetnja kroz naivu i to u subotu i nedjelju na imanju Stari zanati, u Ulici bana Josipa Jelačića 139.

Za sve posjetitelje pripremljen je bogat program, a otvorenje manifestacije bit će u subotu 3. lipnja u 18 sati. Tada će ujedno biti postavljena likovna izložba s radovima nastalima na prošlogodišnjoj Šetnji kroz naivu, a nakon toga bit će paljenje krijesa i literarna večer.

Sljedećeg dana u nedjelju 4. lipnja održat će se tematska likovna kolonija posvećena rijeci Dravi. Umjetnici će svoja djela stvarati u tradicijskom ambijentu na imanju Stari zanati gdje ih možete posjetiti tijekom cijeloga dana te uživati u nastupu tamburaša i besplatnoj kazališnoj predstavi za djecu u 14 sati. Predstava nosi naslov “Priča bez veze” autora Ante Zaninovića, a izvest će ju Teatar poco loco.

Posebna atrakcija bit će utrka pod nazivom Naiva trail koja će se održati u nedjelju 4. lipnja sa startom u 10 sati u centru Molva, a trčat će se do Hlebina u dužini 9.900 metara.

Ulaz na sva događanja je slobodan. Vidimo se ovoga vikenda na imanju Stari zanati u Hlebinama.

zatvori